Vooruit betalen, waarom?

Er zijn een paar redenen waarom wij vooruitbetaling vragen. De eerste ligt het meest voor de hand. In het verleden hebben wij niet zo'n goede ervaringen gehad met teamtoernooien, een voorbeeld:

Wij staan ingeschreven voor het teamtoernooi van aanstaande zondag, maar nu is de auto van Jantje stuk. En omdat de helft van ons team met Jantje mee zou rijden kunnen we zondag niet komen. En dat andere team dat we hadden ingeschreven, zou alleen maar spelen omdat wij er naar toe gingen. Die komen dus ook niet!

Geloof het of niet, dit is dus echt gebeurd. Het is een paar dagen voor het toernooi en heb je dus de banen gereserveerd, alles zo goed mogelijk voorbereid en dan vallen er zomaar teams af. Moet je het prijzengeld aanpassen waar andere teams weer niet blij mee zijn enz. Op dat moment neem je je dus voor om teams een volgende keer vooruit te laten betalen.

De tweede reden is in het belang van de teams. Vaak zoek je vijf spelers bij elkaar die toezeggen te willen spelen maar op het laatste moment is er altijd wel eentje die niet kan 'omdat z'n hamster plotseling heel ziek is geworden'. Als de spelers het inschrijfgeld al hebben betaald zal dat ook niet meer zo snel voorkomen.

Mocht het ons niet lukken om 8 teams bij elkaar te krijgen voor dit teamevent, dan storten we het inschrijfgeld weer terug.

 

Betalen:

Inschrijfgeld € 250,00 per team
IBAN NL78 RABO 0144 6329 26 t.n.v. Stichting Bowling Topsport Nederland
BIC RABONL2U